18.12.2007 г., 8:31 ч.

Топли... 

  Поезия » Любовна
962 0 17
Топли

Топли устни...
Студени очи,
замръзнали сълзи,
изплакани в нощта.
Толи устни,
студени очи...
Сърце изстинало,
кърви от мъката сломено.
Топли устни
студени очи,
сърцето мълчи...
Повикай ме и ще ме чуеш!
Топли устни,
студени очи...
Душата гори,
загубена от обич и обида.
Повикай ме...
Зад тебе ще се появя
и времето ще съживя...
Поискай ме и аз ще дойда...
Топли устни...
Топли очи... искрящо зелени.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??