2.06.2008 г., 7:31 ч.

Топлина 

  Поезия » Любовна
508 0 0

Изгаряща вълна ме потапя.

Устните ми горят по теб.

А аз се нося по течението.

Усещам как топлината ме прелъстява към себе си.

Влача се бавно до брега.

Достигам те.

Протягам ръка, за да те докосна.

Улових твоето топло сърце.

Влюбих се в него.

Оставям светлината, тя да ме докосва.

Да ме държи палаво.

Но оставям дрехите на теб.

Седя на пейката и те чакам.

Горещо е...

а птиците не отлитат.

Топлината са мойте очи.

Топло е всичко около мен.

Топъл е светът за нас, но ти  си част от мен.

 

 

    Посвещавам този стих на моя приятел

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??