От другата страна на пламъка…
…е пепел,
на неизказаните мисли,
утрин и кафе,
туптенето е мъртво…
нарисувай ми усмивка…
за дни на бури и жестокост,
защото дъното е гробница…
на светлина,
а топлината е кървене,
лъжата на деня…
докато единствено нощта…
лекува рани…
разрези от…
вяра, обич и…
Твоите очи.
© Пламен Христов Всички права запазени
"а топлината е кървене" - супер!