5.05.2015 г., 19:57 ч.

Топъл Сън 

  Поезия » Пейзажна
704 0 0

Топъл Сън

 

Моя храм се рее горе на небесата,
насред милион и едно съзвездие и луната.
Дъгите са мостове между световете,
цветовете са образ на детската ми душа.

Там горе всичко е в безгрижие и игри,
може би от време на време е буреносно.
Но няма вятър който да ме повали,
а ако завали ще затанцувам под дъжда.

Моя храм е с широко отворени врати
и свети по-ярко от слънчевите лъчи.
Всяка нощ душата ми отлита на високо,
следвам светлината идваща от широките врати.

Но веднъж отворя ли очи и бързо сгромолясвам се
на пода, приземен от гравитацията на реалността.
Моя храм е свято място, изпълнено с безброй мечти,
но е просто в топъл сън, построен и усамотен.

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??