1.10.2013 г., 22:22 ч.  

Тост 

  Поезия » Любовна
443 0 0

Вдигам Тост за Любовта си,
от която Аз не се отказах!
За Живота, който създадохме...
и не предадох!
За всички твои близки,
с които бяхме повече от свои!
За гордостта Ти...
с която дори едва и Ти ще се пребориш!
Тост вдигам днес за твоята усмивка,
за неукротимата ти Страст
и всички мигове под, над,
а даже и без топлата завивка,
и нека този Тост сега да се изпие,
без да има връщане назад!
За грешки, лудости и други щуротии -
до дъно - КАЗВАМ
и не си забравила, нали, Любима!
УТРЕ пак е НАШЕ,
и щом трябва - веднага Аз Ти го доказвам !

ОБИЧАМ ТЕ!

D.E.H.



© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??