8.09.2009 г., 13:25 ч.

Тост за мъжете... 

  Поезия
648 0 9

Вдигам тост за мъжете,

за тези - бивши, отминали,

които стопяваха ледовете

и превръщаха в лято зимите ми.

 

Пия на екс за мъжете,

за тези - добри и обичащи,

които, преварили времето,

в любов навеки са вричащи.

 

Пияна съм аз от мъжете,

които със думи лъжовни

звездите в нозете ми свалят

двулично, с клетви лъжовни.

 

Горчилка в мене остана

от всички бивши, обвързани,

които често забравяха,

че в окови семейни са вързани.

 

Препила съм от любови бивши,

дълбоко потънали чувства предишни,

останали само в прашни албуми,

забравени ласки, клетви и думи...

 

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??