Вдигам тост за мъжете,
за тези - бивши, отминали,
които стопяваха ледовете
и превръщаха в лято зимите ми.
Пия на екс за мъжете,
за тези - добри и обичащи,
които, преварили времето,
в любов навеки са вричащи.
Пияна съм аз от мъжете,
които със думи лъжовни
звездите в нозете ми свалят
двулично, с клетви лъжовни.
Горчилка в мене остана
от всички бивши, обвързани,
които често забравяха,
че в окови семейни са вързани.
Препила съм от любови бивши,
дълбоко потънали чувства предишни,
останали само в прашни албуми,
забравени ласки, клетви и думи...
© Nina Toshich All rights reserved.