14.03.2012 г., 20:46 ч.

Това 

  Поезия » Любовна
646 0 1

Има много начини да си отидеш,

имаш много причини за това.

Но един е начина да ме обичаш

и причината също е една!

 

Има много неща, който ни разделят,

и много хора - против това.

Но знай, една жена много те обича

и имаш един шанс да споделиш това!

© Владислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хайде, дано е на късмет. Имам лека ръка, желая Ти успех!
    И нека Любовта Те заслужи...
Предложения
: ??:??