25.10.2010 г., 20:44 ч.

Това е краят... 

  Поезия » Любовна
899 1 0

Проклинам те...

За цял живот...

И нека те боли както мене болката яде ме

Проклинам те така както ти със мен направи

 

Да виждаш само мене

В другите очи

Да докосваш само мойта кожа нежна

Макар и в другите легла

Да дишаш само моето ухание

Макар опиянен от новата любов

 

Проклинам те

Ти мой си

Примири се

Колкото по-далече бягаш

Колкото по се мъча да се скрия

Толкова по силно свързва ни болката във времето

 

Аз убих те

Ти преряза ми живота

Два звяра диви

Вплетени в безсилна страст

В любов която ги унищожава

 

Убиваме другите без жал

Кървим безсилно вечер виейки един за друг

Ти си моята съдба

Аз съм твоето проклятие

да те обичам безсилна съм да спра...

 

© Деси Мандраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??