25.04.2024 г., 12:41 ч.

Това е тя 

  Поезия » Любовна
77 2 0

 

Две очи - Вселени,
те са винаги засмени!
Една уста и хиляди целувки...
две ръце и много женствени милувки...

 

И глас, подобен на рекичка-
бълбукащ в слънчев танц...
И малка светеща душичка...
Чиста, без лустро и без гланц!...

 

Това е тя!
Нежна и хубава жена!
Скромна, мила и добра,
но обича свобода!

 

Свободна си! Живей!
Радвай се и хубавей,
че ставаш още по-желана,
когато си спокойна и засмяна!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??