15.11.2007 г., 8:04 ч.

Това е всичко 

  Поезия
878 0 5
       

    Гола пред огледалото стоя.
Кръв облива всяка част от мен.
Боли ме, усмихваш се, не мога,
нереалност си и този ден.
 
   Унижавам се сама до болка.
Забивам нокти в потната си плът,
раздирам, късам безпощадно...
Искам всички чувства да умрат.

   Сърцето ми, изтръгнато от мен,
жестоко пулсира на пода.
Сълзи на радост се стичат по мен,
без него да чувствам не мога.

© Гюлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??