11.09.2006 г., 13:11 ч.

Това което исках да кажа 

  Поезия
757 1 1
това, което исках да кажа

исках да кажа, че обичам някого,
исках да кажа, че някой може би ме обича,
исках да кажа, че се усмихвам,
исках да кажа, че съм щастлива...

красиво...

обичах, не като егоист,
обичаха ме егоисти,
усмихвах се... понякога,
едва ли съм била щастлива,
по-скоро бе само желание...

това е разговор между мен и мен,
който никога не се състоя.

надявам се да се усмихна утре,
надявам се да ме обичат утре,
надявам се със страх...
надявам се отново да бъда аз.

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • надеждата умира последна!Продължавай да се надяваш...
Предложения
: ??:??