Sep 11, 2006, 1:11 PM

Това което исках да кажа 

  Poetry
796 1 1
това, което исках да кажа

исках да кажа, че обичам някого,
исках да кажа, че някой може би ме обича,
исках да кажа, че се усмихвам,
исках да кажа, че съм щастлива...

красиво...

обичах, не като егоист,
обичаха ме егоисти,
усмихвах се... понякога,
едва ли съм била щастлива,
по-скоро бе само желание...

това е разговор между мен и мен,
който никога не се състоя.

надявам се да се усмихна утре,
надявам се да ме обичат утре,
надявам се със страх...
надявам се отново да бъда аз.

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • надеждата умира последна!Продължавай да се надяваш...
Random works
: ??:??