12.04.2015 г., 21:03 ч.

Това ли търсеше 

  Поезия » Любовна
438 0 1

Това ли търсеше?

 Сляп от светлина, облечена в любов. 

Това ли искаше? 

Откраднат миг, безсмислен зов. 

Живя ли за мига?

 С трепет нежен и усмивка във очи.

 Остави ли си вяра в утрешния ден?

 Огрян от мъдрост, прозрение... лъчи. 

Остана ли ти сила? Воля? Хъс? 

Силен вопъл болка в теб гълчи. 

Ще бъда ли до теб? Дали ще има смисъл?

 Беззначна, празна и ограбена е тази мисъл. 

Това ли търсеше?

© Може би Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??