1.03.2020 г., 6:52 ч.

Това може да бъде съкрушително 

  Поезия » Друга
313 0 1

Вече знам, че светът ни свършва бавно
Колкото и тъжно да звучи
Ще ми липсваш,

когато те няма?
Да, свърши се, добре

Стените се клатят,

Земята се разрушава
Разбивайки това,

което имахме
Това разстояние между нас,

винаги ни побеждава

Сърцата ни започват да кървят,

докато очите ни стават кладенци
Нашите сълзи стават реки,

плуващи в нашия собствен частен ад
Това може да бъде съкрушително

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не споделяй това пред мъдреците. Ще ти кажат, че има и по-съкрушителни неща.
    А иначе, до болка познато.
Предложения
: ??:??