20.09.2013 г., 20:59 ч.

Това си Ти 

  Поезия » Любовна
663 0 1

               Това си ти

 

Твойта обич е като росата,

нежно галеща душата,

ти си утрешния ден,

моя звезден феномен.

              Ти ме върна към живота,

              ти показа ми доброто,

              ти си като режисьор,

              за един добър актьор.

Твоето сърце гори,

топли, гали и лекува,

мен самия претвори

без дори да нарани.

             Аз гордея се със теб,

             ти си моята усмивка,

             ти си утрешния ден,

             ти си обичта за мен!...

 

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??