23.08.2007 г., 8:58 ч.

ТОВА СИ ТИ 

  Поезия
555 0 6
Когато сутрин отворя очи,
а на лицето си имам усмивка,
когато те няма във моите дни,
а въпреки това съм щастлива,

Това си ти....

Когато се спъна и падна,
а всъщност не ме заболи,
когато е тъмно и мрачно,
а в душата ми слънце блести,

Това си ти....

Когато от очите ми капят сълзи,
а всъщност те са от радост,
когато пелинът ми горчи,
а вкусът у мене е сладост,

Това си ти....

Когато навън дъждът пак вали,
а аз се къпя с усмивка,
тогава отново си ти...
единствен във моите дни!!!

© Севдалина Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??