13.04.2008 г., 17:13 ч.

Това съм аз 

  Поезия
883 0 14

Аз съм радостта

в усмивка ранна

и слънчев лъч

на доброта.

Красота съм

във звездица малка

и в лунния отблясък

на нощта.

Аз съм обич,

щастие,

надежда,

вяра светла

във душата на дете.

Събрала съм

мъдростта вселенска

в мъничкото си

туптящо сърчице.


 

P.S.  Де да бяяях... :)

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??