10.02.2010 г., 13:30 ч.

Това съм аз! 

  Поезия » Друга
560 0 1

Това съм аз -

обикновената жена!

Обичам гоблени да шия

и може би - с добра душа.

Когато след работа се върна

и семейството си зърна,

облива ме такава топлина,

чувствам се най-щастлива на света!

И на всекиго желая в този час

щастието, което изпитвам аз!

Защото всеки от нас заслужава,

когато дарява обич - и да получава!

 

© Милена Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защото всеки от нас заслужава,
    когато дарява обич - и да получава! - Много правилно! Поздрави
Предложения
: ??:??