10.12.2008 г., 9:40 ч.

Това съм аз 

  Поезия » Друга
632 0 3

Това съм аз
Наричат ме понякога "глава дебела",
обиди бълват някои по мен.
"Нахално упорит" дори съм чувал,
това ли сложи Господ в мен?

Човешка злоба ли да го наричам,
нехайно ли да махна с ръка?
Какво да правя, като го обичам,
живота, който сам редя.

Аз знам, борба ще трябва да се води,
обиди няма да творя.
Той, Господ, работата знае,
аз трябва сам да победя.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??