17.02.2018 г., 1:53 ч.

Товарът на живота 

  Поезия
390 0 2

за хората които гледат все отвън

и не познават никак каквото е отвътре

раменете ми изглеждат твърде крехки сякаш

живея под своя стъклен похлупак

 

истината е че нося товара на живота си

невидим за мнозина твърде непонятен

безмълвно и смирено вътре в гърдите

на света ми той превърнал се в гръбнак

 

© Илияна Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??