Feb 17, 2018, 1:53 AM

Товарът на живота 

  Poetry
398 0 2

за хората които гледат все отвън

и не познават никак каквото е отвътре

раменете ми изглеждат твърде крехки сякаш

живея под своя стъклен похлупак

 

истината е че нося товара на живота си

невидим за мнозина твърде непонятен

безмълвно и смирено вътре в гърдите

на света ми той превърнал се в гръбнак

 

© Илияна Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??