21.06.2009 г., 21:37 ч.

Този мъж 

  Поезия » Любовна
463 0 1

Виждам го постоянно -

така ще е трудно да го забравя,

заричам се, че ще го отбягвам,

но, видя ли го, отново към него бягам.

 

Какво ми става, полудявам ли?

Нима разсъдъка си губя?

Искам с този мъж аз да живея

и от радост песни да пея.

 

28.01.07

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Супер!
    Напред към него, ако все още е възможно!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??