2.04.2021 г., 8:00 ч.

Този стих е за тази, която Обичам 

  Поезия » Любовна
738 2 5

Този стих е за тази, която Обичам,
този стих е за тебе, Любима!
Името ти с Любов вдъхновено изричам
и рисувам те нежно във рима.

 

В него вплитам душата си, също лунно ухание,
китка пролет и свойто сърце!
Има още и истинско мъжко желание,
топла ласка на мъжки ръце...

 

Всичко има красиво, за което се сетиш
и за тебе е само, Любима -
Любовта ми безмерна тук ще усетиш,
че от мене си част неделима!

 

Думите ми са слаби, чувствата ми, могъщи,
няма как да се поберат във стих!...
Но в поезия пак твойто тяло прегръщам -
Вдъхновение в тебе открих!

 

Приеми този дар на посредствен поет,
но и мъж, който лудо Обича.
Моят свят се побира, се побира във теб,
Нежно Мое Красиво Момиче!
*****
Този стих е за тази, в която съм Влюбен,
този стих е за тебе, Любима!
Той написан е в сън, сънуван от буден,
и чиста, свята Любов, в него има!

 

07.03.2021.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??