14.07.2015 г., 23:33 ч.

Този свят се промени 

  Поезия » Любовна
363 0 1

Този свят се промени–

без любов сега е болен

от измислици, лъжи...

Но за щастие не моля!

 

Пренаписва всеки ред

от живота ни съдбата–

утре пак ще съм поет,

пак ще се върти Земята.

 

Мене пак ще срещнеш ти,

ще прошепна твойто име...

Този свят се промени.

Ала любовта я има!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??