18.02.2005 г., 21:24 ч.  

Траур 

  Поезия
1022 0 1

Сякаш и времето днес в траур тъжи.

Плаче безмълвно с капки безверни

и слънцето даже, със свойте лъчи

не иска да прогони мислите черни.

 

 

Защо случва се? Честно ли е?

В смъртта няма логика, ни смисъл.

Кой реши животът им да спре?

Кой такава съдба би написал?

 

 

И мъката огромна пак трябва да давим,

и болката някак си пак да отметнем...

Защо нищо не можем сега да направим,

освен "почивайте в мир" пак да шепнем.

 

 

08.04.2004

© Никола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??