16.01.2013 г., 0:41 ч.

Трейлъровото писмо 

  Поезия
864 0 12

ДНЕС В БОЯНА... УТРЕ В ХОЛИВУД!

 

Трейлъровото писмо

 

Скъпи мои калифорнийски братя,

ако боледувате от смях –

обещавам лентите да пратя,

като тъжна улика за грях.

 

Ножицата тук не е играла,

всичко си е както го видях –

трикольорната дъга е цяла

в още неоткрития ни свят.

 

Чухме, че под вас и в Колорадо

са изконни български земи!

Нека газят наш'те луди-млади

родните Скалисти планини.

 

Ние сме добре, не ни мислете,

имаме си творчески екип.

Вие милионите харчете,

филмите са тук за пет пари.

 

 

 

ОЧАКВАЙТЕ НАСКОРО !

 

Пандора бокс-Централен и Бор Кор ентъртеймънт представятНовият касов-масов хит за геноцид ПРЕД РАЗКРИТИЕ

 

© Борис Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??