ДНЕС В БОЯНА... УТРЕ В ХОЛИВУД!
Трейлъровото писмо
Скъпи мои калифорнийски братя,
ако боледувате от смях –
обещавам лентите да пратя,
като тъжна улика за грях.
Ножицата тук не е играла,
всичко си е както го видях –
трикольорната дъга е цяла
в още неоткрития ни свят.
Чухме, че под вас и в Колорадо
са изконни български земи!
Нека газят наш'те луди-млади
родните Скалисти планини.
Ние сме добре, не ни мислете,
имаме си творчески екип.
Вие милионите харчете,
филмите са тук за пет пари.
ОЧАКВАЙТЕ НАСКОРО !
Пандора бокс-Централен и Бор Кор ентъртеймънт представят – Новият касов-масов хит за геноцид „ПРЕД РАЗКРИТИЕ“
© Борис Борисов Все права защищены
филмите са тук за пет пари." ...!!!