26.04.2008 г., 11:12 ч.

Треперенето пред нещата 

  Поезия » Философска
638 0 10
Неслучването на нещата е рутинна случка
за некадърниците, за родените каръци
и за онази група безсловесници,
които искат, но не знаят как да си поръчват
премеждия. В добавка към мартинито.
Адреналин, притурен към прегръдка.
Вървя  директно към самото случване,
но трудно го настигам вече. Ще замръкна
на скучновато място - дърт голготник,
живял, видял, но нивга не получил
полагащите му се доживотно
моменти на прекрасно цветно случване!

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??