Всеки дъх, всяка фибра
трепкат като си край мен.
И пак си не давам мира,
до мен те искам всеки ден.
В очите ти виждам обич
необятна, дълбока и безкрайна.
А за мен ще бъде бич,
ако не бъда аз нейна.
Искам муза да ти бъда
за твоите стихове красиви.
Но пък няма да те лъжа -
моите са доста по-добри!
© Иветтт Всички права запазени