16.04.2011 г., 10:58 ч.

Трепотроп’ник 

  Поезия » Еротична
545 0 3

Трепотроп’ник

 

Ласки, трепот,

тъмнина и в нея шепот,

на листа, в прозореца преплени,

на връвта, с която ме плени.

 

Ласки, трепот,

връв, до нея шепот,

на легло, люлеещо се в ритъм,

на пера от възглавница, с които политам.

 

Ласки, трепот,

пера и по тях шепот,

на мисли, удавени във времето,

на сенки, преплетени в безвремие.

 

Ласки, трепот,

сянка и през нея шепот,

на тяло, борещо се в мрака,

на кости, не спиращи да тракат.

 

Ласки, трепот,

кости и по тях шепот,

на форми, безмилостно познати,

на матрак, огъващ се по ноти.

 

Ласки, трепот,

на матрак и върху него шепот,

на стонове, бързо отминаващи

и на крясъци преобладаващи.

 

                                                      

 

Ласки, пот,

режещ лист,

лъскав под,

ранен фист.

 

 

 

© Атина Платинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??