22.09.2009 г., 20:10 ч.

Трети ден 

  Поезия » Друга
566 0 3

Дъжд, дъжд, дъжд.

По бледите бузи на стъклата,

трети ден дъжд,

крие тайно ключа от вратата.

 

Скучен филм.

Ще изгледаш във твоята стая.

После дим

от цигара, а после... не зная.

 

Дъжд, дъжд, дъжд,

в зелените очи на листа.

Трети ден с дъжд

си делиш самота в самотата.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??