3.03.2019 г., 9:29 ч.  

Трети март 

  Поезия » Гражданска
358 0 0

Дойде Освобождението прекрасно

след тиранството ужасно!
О, славни руски войни,

без страх паднахте в борбата

пред смъртта спокойни,

срама измихте на страната,

дадохте спасение на народа,

дадохте на България свобóда!

© Георги Всички права запазени

Честит празник!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??