Mar 3, 2019, 9:29 AM  

Трети март 

  Poetry » Civilian
361 0 0

Дойде Освобождението прекрасно

след тиранството ужасно!
О, славни руски войни,

без страх паднахте в борбата

пред смъртта спокойни,

срама измихте на страната,

дадохте спасение на народа,

дадохте на България свобóда!

© Георги All rights reserved.

Честит празник!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??