30.04.2013 г., 8:05 ч.  

Третият 

  Поезия » Любовна
612 0 4

 

     И отново аз вървя,

     бавно крача и броя:

     една любов...

            за два живота...

                 с третия излишен...

     лице...

                 очи...

                      ръце...

                          коси...

     издишване...

               и пак излишния...,

     но нали беше трети?

     Обърках такта -

             хайде отначало,

                     нищо, че вече 

                                    здрач е

      и сърцето пак

                              прескача...

     А мислех, че е здраво!

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??