13.08.2009 г., 7:37 ч.

Третият ден от "Горещници" 

  Поезия
1023 0 30

Три дена...

като третият ден от"Горещници"...

(не му беше време...

не личеше да са те... отстрани...)

Те бяха...

След тях -

дълга ограда от дни...

Отвъд са очите ти

с цвят на есенни дъбове...

(в тях прашинките слънчеви

още сигурно тичат...)

Отсам -

(съм...)

каменна поилка за птици...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??