Тревога
Любовните терзания
започнат ли да отшумяват,
в настъпващия тъп покой
прокрадва се тревожност.
Но по-загадъчна е тя
от просто страх
за пропусната в живота ни
възможност.
Е гузна съвест,
оголваща дълбоко скрити
неискреност и пошлост.
© Братан Всички права запазени