24.08.2006 г., 13:26 ч.

Три миниатюри 

  Поезия
616 0 1

Вдишвам чистия, свежия,
вдишвам нежния пролетен дъх.

              ° ° °

- Хей, ти, замисленото момиче, защо плачеш?
- Не плаче - отвърна цветето - дарява живот.

              ° ° °

Беше засмян през целия си досегашен живот,
но когато му се роди син - заплака.

              ° ° °

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??