Aug 24, 2006, 1:26 PM

Три миниатюри 

  Poetry
614 0 1

Вдишвам чистия, свежия,
вдишвам нежния пролетен дъх.

              ° ° °

- Хей, ти, замисленото момиче, защо плачеш?
- Не плаче - отвърна цветето - дарява живот.

              ° ° °

Беше засмян през целия си досегашен живот,
но когато му се роди син - заплака.

              ° ° °

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??