24.04.2008 г., 19:48 ч.

Три пъти. За щастие. 

  Поезия » Друга
633 0 2

Три пъти.
Три думи.
Три букви.
Три звука.
Три мига.

 

Три погледа.
Три надежди.
Три. Последни.
Три чувства.
Три куршума.
Три - за щастие...
Три сълзи.
За три пъти сбогом.
Без три колебания.
Със три изтрела.
Три.

 

За бройка.

 

За щастие.
Три мига.
Три звука.
Три букви.
Три думи.
Три пъти.

 

За бройка.

 

Три куршума.
Три - за щастие.
Три.
                  

                                  ... за щастие...

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??