* * *
мама ме гледа
душа прелива от обич
в мълчанието
* * *
дете и старец
вървят за ръце
начало и край
* * *
премрежен поглед
и котешка походка
мечта ергенска
* * *
ври в котлето боб
омайва с аромати
изплуват спомени
* * *
тъгуваше ти
а с теб тъгувах и аз
после тъгата се скри
* * *
в неделна утрин
чаршафът е измачкан...
кафе ухае
© Светлан Тонев Всички права запазени