27.03.2013 г., 16:26 ч.

Тристих 

  Поезия » Любовна
462 0 1

За теб
Обичам те! Бъди свободна!
Здрава, усмихнато красива.
Любов и обич благородна,
желая ти да си щастлива.
За мен
Прекрасно е да ме усещаш.
Реално сбъдната мечта.
Идеално в мен се вместваш.
Чрез тебе вярвам в любовта!
За нас
Времето внезапно тихо спира,
заедно празнуваме мига.
Обич от сърцата ни извира,
да творим света на любовта.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??