В джунглата има високи дървета,
има и такива като джуджета
Маймунките скачат от клон на клон
Има всякакви животни, даже и слон.
Треви, храсти, палми
Хиляди плодове незнайни –
маракуя, питая,
черимоя, личи и папая.
На края на джунглата има плаж
Кристално чиста вода
Ситни бели пясъци
Във водата има слънчеви отблясъци
Ванеса Мирославова
15.03.2022