11.10.2016 г., 22:25 ч.

Трошици щастие 

  Поезия » Друга
604 1 0

Надниквам в огледалото – 

измамно изтрезняла съм.

А на часовника махалото 

прогонва спокойния сън.

 

Писах рецепти за щастие, 

летях на крилете на младостта.

А закъснялото ми послание, 

лута се между деня и нощта.

 

Душата ми – препарирана птица,

с подрязани криле на младостта.

Проси милост и трошици

и потъва в самота. 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??