31.07.2010 г., 1:37 ч.

Трудно е 

  Поезия » Любовна
918 0 3

              ТРУДНО Е

 

 

Трудно ми е да виждам как  ù отдаваш сърцето си,
а тъй силно все още те желая.

 

Трудно ми е да те гледам как  ù подаваш ръката си,
а аз във самотата съм обляна.

 

Трудно е да се сбогуваш с таз любов голяма,
когато сърцето крещи - Завинаги твоя ще остана!

 

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??