9.10.2007 г., 15:47 ч.

Трудно е да обичаш 

  Поезия
644 0 2
В студената нощ
мисля аз за теб,
мисля как ще дойдеш,
ще ме докоснеш с ръце
и ще стоплиш моето сърце.
Би било приятно,
но това са само мечти,
едва ли ще стане,
от тази мисъл боли!
Любовта ми е силна,
но болката голяма
убива я бавно
и от нея не остава.
Ако нараниш ме още малко,
любовта ми ще изчезне,
отново може да го чувствам,
но не това, което чувствам сега.
Ето, теб отново те няма,
чакам те, но не идваш,
обичам те, но не ми отвръщаш,
искам те, но не те получавам.
Всучко бавно изчезна,
ти бързо си отиде,
трудно те забравих,
получих и загубих!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не знам, но аз лично го пречетох по-скоро като разказ, а не като поетическа творба. Идеите ти са много хубави, да не говорим за финала - адски е добър и сполучлив. Хареса ми: "трудно те забравих, получих и загубих". Пиши още!
  • Браво,добро е
Предложения
: ??:??