13.10.2009 г., 21:49 ч.

Трясък 

  Поезия
499 0 0

'Трясък'


Силен трясък разкъса тишината,
разцепи на парченца душата.
Вик от безкрая донесе
и сърцето ми на тебе поднесе.

Бягаш от съдбата, бягай, но знай,
мой ще си до край.
Ще те следват очите ми
и ще отключват сълзите ти.

Аз те искам за мен, разбери,
без теб нещастни са дните ми.
Бъди със мен, обичай ме
и от сълзите по теб събличай ме.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??