Oct 13, 2009, 9:49 PM

Трясък 

  Poetry
507 0 0

'Трясък'


Силен трясък разкъса тишината,
разцепи на парченца душата.
Вик от безкрая донесе
и сърцето ми на тебе поднесе.

Бягаш от съдбата, бягай, но знай,
мой ще си до край.
Ще те следват очите ми
и ще отключват сълзите ти.

Аз те искам за мен, разбери,
без теб нещастни са дните ми.
Бъди със мен, обичай ме
и от сълзите по теб събличай ме.

© Йоанна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??