28.11.2007 г., 23:13 ч.

Тръгнеш ли... 

  Поезия
612 0 14
 

 

 

Ако трябва, днеска ще умра!

Отново, за да мога да те срещна.

Там, от другата страна,

където се живее вечно.

 

Че навярно много ще боли.

В горчилка от сълзи ще се удавя.

Не е време ТИ да си вървиш!

Не искам. Не ще те и оставя...

 

Че твърде рано е сърцето,

да спре в житейската ти пролет.

Шушне младостта в крилете...

Сега е времето за твоя полет.

 

Тръгнеш ли... ще те последвам.

Колкото и да блести денят.

Колкото и тежко да е, че последно

във очите ми ще има светлина.

Тръгнеш ли... ще те последвам!

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??