25.10.2008 г., 17:47 ч.

Тръгни към любовта 

  Поезия » Любовна
654 0 5

    Тръгни към любовта

 

Обичай ме! Ние не сме вечни на света.

Обичай ме! Знаеш, че не е вечна и любовта.

Животът се изплъзва и не знаем до кога

ще можем да се радваме на нежност, топлина.

 

 

 

Обичам те! С теб животът целият е красота.

С теб болката е мъдрост, сълзите светлина.

Обичам те и искам с теб пътя да извървя.

Дори и труден, ще е постлан със любовта.

 

 

 

Обичай ме...На кръстопът си спрял сега.

Уплашен,ти се чудиш: "На къде ли да вървя?"

Обичам те и чакам, и викам те с ръка.

Тръгни сега към мене! Тръгни към любовта!

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??